Dr Mollercollege

Kom kijken

Hoe leuk het Dr. Moller is, ervaar je pas echt door zelf een kijkje te nemen op onze school. Daarom organiseren we verschillende activiteiten. Je kunt proeflessen volgen, het gebouw bekijken, kennismaken met leraren en praten met leerlingen. Zet de data alvast in je agenda!

 

Proeflessen

Kom ervaren hoe het is om les te krijgen op onze school. Tijdens deze middag volg je drie lessen van dertig minuten. Bij binnenkomst stel je je eigen lesrooster samen. Je kunt kiezen uit bijna alle vakken. Als je interesse hebt in tweetalig onderwijs (tto) kun je de lessen ook in het Engels volgen. De proeflessen zijn alleen voor groep 8-leerlingen.

Dinsdag 4 oktober, 15.15 – 17.00 uur

Schrijf je hier in.

 

Open avond

Donderdag 10 november was onze Open Avond. Heb je die gemist en wil je graag een keer komen kijken? Schrijf je dan in voor één van de voorlichtingsavonden of meld je aan voor een rondleiding. 

 

Voorlichtingsavonden

In januari organiseren wij een aantal voorlichtingsavonden voor jou en je ouders. Je krijgt hiervoor van je basisschool een uitnodiging als je in groep 7 of 8 zit. De voorlichtingsavonden zijn op:

  • maandag 16 en 23 januari 2023
  • dinsdag 17 en 24 januari 2023

Er zijn steeds twee rondes: we starten om 19.00 uur en om 20.15 uur.

Aanmeldformulier Voorlichtingsavonden Dr. Mollercollege (office.com)

 

Rondleiding

Wil je bij ons de sfeer komen proeven? Dan geven we je graag een persoonlijke rondleiding. In een halfuur loop je samen met een medewerker van de school door ons gebouw. We vertellen je veel over het onderwijs en laten je het gebouw zien. Ook kun je vragen stellen. De rondleidingen zijn alleen voor leerlingen van groep 8 en hun ouders.

Rondleidingen

 

Bètamiddag

Tijdens onze bètamiddag ervaar je wat bètaonderwijs is en hoe belangrijk dit is. Je gaat een moord oplossen met behulp van verschillende natuurkundige en scheikundige proefjes. In ons laboratorium maak je kennis met de vakken wiskunde, natuurkunde, biologie en scheikunde. Daarnaast leer je samenwerken en logisch nadenken. Ben jij slim genoeg om de moord op te lossen?

De bètamiddagen zijn op:

  • woensdag 11 en 18 januari 2023 van 13.30 tot 16.00 uur
  • vrijdag 13 en 20 januari 2023 van 13.30 tot 16.00 uur

Je kunt je vanaf 1 december 2022 aanmelden. We hebben maar beperkt ruimte in ons laboratorium, dus wees er op tijd bij!

Inschrijven bèta-middagen Dr. Mollercollege (office.com)

 

Nieuwsbrief

Zit je in groep 7 of 8 en wil je op de hoogte blijven van de activiteiten op onze school? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Meld je aan

Dr Mollercollege