Dr Mollercollege

Kom kijken

Hoe leuk het Dr. Moller is, ervaar je pas echt door zelf een kijkje te nemen op onze school. Daarom organiseren we verschillende activiteiten. Je kunt proeflessen volgen, het gebouw bekijken, kennismaken met leraren en praten met leerlingen. Zet de data alvast in je agenda!

 

Moller Mini Lessen

Kom ervaren hoe het is om les te krijgen op onze school. Tijdens deze middag volg je drie lessen van dertig minuten. Bij binnenkomst stel je je eigen lesrooster samen. Je kunt kiezen uit bijna alle vakken. Als je interesse hebt in tweetalig onderwijs (tto) kun je de lessen ook in het Engels volgen. De proeflessen zijn alleen voor groep 8-leerlingen.

Dit zal zijn op woensdag 31 januari 2024 van 13.30 - 15.15 uur. 

 

Open avond

Ben je benieuwd hoe de school eruit ziet en wil je graag een keer komen kijken?

Donderdag 2 november 2023 van 17.00-21.00 uur is onze Open Avond. Dus kom gerust een kijkje nemen in onze school.

 

Voorlichtingsavonden

In januari organiseren wij een aantal voorlichtingsavonden voor jou en je ouders. Je krijgt hiervoor van je basisschool een uitnodiging als je in groep 7 of 8 zit. 

De voorlichtingsavonden zullen plaatsvinden op 15, 16, 22 en 23 januari van 19.00-20.00 uur. Inschrijven is niet nodig.

 

Rondleiding

Wil je bij ons de sfeer komen proeven? Dan geven we je graag een persoonlijke rondleiding. In een halfuur loop je samen met een medewerker van de school door ons gebouw. We vertellen je veel over het onderwijs en laten je het gebouw zien. Ook kun je vragen stellen. De rondleidingen zijn alleen voor leerlingen van groep 8 en hun ouders.

Na de Open Avond volgt er via deze pagina een mogelijkheid om je hiervoor aan te melden. 

 

Bètamiddag

Tijdens onze bètamiddag ervaar je wat bètaonderwijs is en hoe belangrijk dit is. Je gaat een moord oplossen met behulp van verschillende natuurkundige en scheikundige proefjes. In ons laboratorium maak je kennis met de vakken wiskunde, natuurkunde, biologie en scheikunde. Daarnaast leer je samenwerken en logisch nadenken. Ben jij slim genoeg om de moord op te lossen?

De bètamiddagen vinden plaats op:

Woensdagmiddag 15 november

Vrijdagmiddag 17 november

Woensdagmiddag 22 november

Vrijdagmiddag 24 november

 

Na de Open Avond is het mogelijk om je in te schrijven voor één van deze middagen. Let op, er is elke middag plaats voor 30 personen, dus wees er snel bij!

 

Nieuwsbrief

Zit je in groep 7 of 8 en wil je op de hoogte blijven van de activiteiten op onze school? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Meld je aan

Dr Mollercollege