Dr Mollercollege

Mollertime en extra's

Check-in en check-out

We beginnen elke dag met een check-in. Dit is een moment voor een gesprek met de leraar, het inhalen van een toets of het inplannen van een extra les. De dag eindigt met de check-out. Dan zie je je mentor, kun je huiswerk maken, of kun je meedoen aan een van de workshops van Mollertime.

 

Mollertime

Op het Dr. Moller besteden we naast de kernvakken Nederlands, Engels en wiskunde ook uitgebreid aandacht aan kunst, cultuur, sport en andere vaardigheden. Zo krijg je de kans om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Vijf dagen in de week (tijdens het 10de en 11de lesuur) kun je kiezen uit een breed aanbod van workshops: Mollertime! Voor de workshops werken we samen met experts van onder meer de Tavenu, het Kunstencentrum en de Mads. Er zit voor iedere leerling iets bij: het leren van verschillende nieuwe talen, debatteren, typen, archeologie, sleutelen aan scooters, sportklassen, graffiti, modeklas, koken, examenvreestraining, robotica en nog veel meer. Een serie bestaat uit maximaal 10 weken. Elke leerling volgt ten minste een workshop per jaar.

 

Extra activiteiten

Naast de reguliere lessen organiseren we op het Moller veel extra activiteiten en uitstapjes op het gebied van cultuur en sport. Zo word je middelbareschooltijd niet alleen leerzaam, maar ook gezellig!

Ook zijn er diverse uitwisselingen en buitenlandse reizen. In het vierde leerjaar van havo en vwo kun je mee op studiereis. Voor gymnasium 4 is er een uitwisselingsproject met een Griekse school. Tto-leerlingen gaan elk jaar naar het buitenland om hun talenkennis in praktijk te brengen. Daarover lees je hier meer.

Dr Mollercollege