Dr Mollercollege

Aanmelden

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor het Dr. Mollercollege! Je bent van harte welkom.

Zó ziet de aanmeldprocedure eruit:

  1.      Om een goede indruk van het Mollercollege te krijgen, bekijk je onze brochure en website, bezoek je onze open avond of volg je een middag proeflessen.
  2.      Ja, het Dr. Moller is dé school voor mij! Kom dan naar een van onze aanmeldavonden op maandag 6 maart en dinsdag 7 maart van 18.30 tot 20.30 uur. Neem het aanmeldformulier van onze school mee, plus de POVO-adviesverklaring en een kopie van je ID-bewijs.
  3.      Wij nemen contact op met je leerkracht van de basisschool voor een ‘warme overdracht’.
  4.      In mei* ontvangen jij, je ouders en de basisschool de uitslag van je toelating. Dan ontvang je ook een formulier om aan te geven bij wie je graag in de klas wilt komen.
  5.      Op dinsdag 21 juni verwelkomen we alle nieuwe leerlingen op school. Dan maak je kennis met je klasgenoten en je mentor. Zo ben je helemaal klaar voor een onvergetelijke schooltijd op het Moller!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Rosanne Melfor, teamleider van de brugklas via r.melfor@drmollercollege.nl of 0416-332863.

Wil je je aanmelden voor leerjaar 2 of hoger? Neem dan contact op met onze decaan, Simone Kouwenberg, via s.kouwenberg@drmollercollege.nl.

*Leerlingen met een extra ondersteuningsvraag horen binnen 6 tot 10 weken na de aanmelding of we passend onderwijs kunnen bieden op onze school.

Dr Mollercollege