Dr Mollercollege

Aanmelden

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor het Dr. Mollercollege! Je bent van harte welkom.

Zó ziet de aanmeldprocedure voor het Moller eruit:

  1.      Om een goede indruk van het Dr. Mollercollege te krijgen, bekijk je onze brochure en website, bezoek je onze voorlichtingsavonden of volg je een middag proeflessen.
  2.      Ben je eruit en zeg je "Ja, het Dr. Mollercollege is dé school voor mij!" Dan kan je je op 18 maart aanmelden middels de digitale aanmeldprocedure. Vervolgens word je op een van de aanmeldavonden op 25 en 26 maart gevraagd om langs te komen en de aanmeldgegevens mee te controleren*. Zie ook Doorstroomschema aanmeldingen.
  3.      Dan nemen wij contact op met je leerkracht van de basisschool voor een ‘warme overdracht’ zodat we helemaal goed zijn voorbereid op jouw komst.
  4.      Vanaf 21 mei ontvangen jij, je ouders en de basisschool de uitslag van je aanmelding op het Moller. 
  5.      Op 11 juni verwelkomen we alle nieuwe leerlingen op school. Dan maak je kennis met je klasgenoten en je mentor. Zo ben je helemaal klaar voor een onvergetelijke schooltijd op het Moller!

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor leerjaar 2 of hoger? Neem dan contact op met Jolanda Wolters, teamleider van de brugklas en coördinator zij-instroom. Dit kan via j.wolters@drmollercollege.nl of 0416-332863

*Leerlingen met een extra ondersteuningsvraag horen binnen 6 tot 10 weken na de aanmelding of we passend onderwijs kunnen bieden op onze school.

Hier vind je de brief aan ouders van POVO met informatie over de aanmeldprocedure.

Dr Mollercollege