Dr Mollercollege

Nieuws

Terug naar overzicht

Challenge day

27-06-2022
Op 15 en 16 juni werd er voor onze leerlingen van Havo4 een ‘Challenge Day’ georganiseerd in Tavenu.

Een Challenge Day maakt deel uit van burgerschapsvorming in de school. Deze actieve workshop is bedoeld om de leerlingen te inspireren om de beste versie van zichzelf te worden.

Op 15 en 16 juni werd er voor de leerlingen van Havo4 van het Dr. Mollercollege een ‘Challenge Day’ georganiseerd in Tavenu. Een Challenge Day maakt deel uit van burgerschapsvorming in de school. Deze actieve workshop is bedoeld om de leerlingen te inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn en het goede voorbeeld te geven aan de rest van de groep. Positieve aandacht en oog voor elkaar; daar draaide het deze dag om.

Het doel van deze dag was ook om een bijzondere ervaring te bieden die bijdraagt aan persoonlijke groei en aan een goede sfeer in de school, verdraagzaamheid te stimuleren, inclusiviteit en positieve relaties tussen elkaar te versterken, en pesten of buitensluiten te verminderen.

Er werd tijdens deze workshops veel gelachen, contactspelletjes gedaan, gepraat en naar elkaar geluisterd. Leerlingen kregen de ruimte om zichzelf te laten zien, zich bewust worden van het feit dat niemand alleen staat of zich een imago hoeft aan te meten om “erbij te horen”.  Want echte helden blijven zichzelf!

Recente berichten

Archief