Dr Mollercollege

Kom naar het Dr. Mollercollege

Binnenkort ga jij naar de middelbare school: spannend! We vertellen je graag wat er zo leuk is aan het Dr. Mollercollege, zodat je een goede keuze kunt maken.

Met een havo- of vwo-advies ben je bij het Mollercollege aan het goede adres. Heb je een mavo/havoadvies? Dan kun je terecht in de Olympiaklas die we delen met onze buren, de Walewyc Mavo. Er zijn veel redenen waarom je voor het Moller kunt kiezen. Dit vinden onze leerlingen de belangrijkste drie: 

  1. Het Dr. Moller is een gezellige school waar je je snel thuis voelt. Je krijgt als leerling veel vrijheid en je mag echt jezelf zijn. 
  2. Er worden veel excursies en reizen georganiseerd. Ook kun je het hele jaar kiezen uit leuke workshops. Denk aan debatteren, koken, graffiti spuiten of sleutelen aan scooters.
  3. De school is heel internationaal gericht. Bij alle vakken kijk je verder dan Nederland alleen. Zo’n brede blik op de wereld is handig voor je toekomst en vervolgopleiding. Als je ook nog voor tweetalig onderwijs kiest, dan is Engels voor jou straks ‘a piece of cake’.

Meer info hierover vind je hier.

Wil je onze sfeer komen proeven? We zien je graag! Kijk hier voor alle mogelijkheden om langs te komen.

Dr Mollercollege